Δηλώστε Ενδιαφέρον – Μπες στην ομάδα μας

  • Έλα και εσύ στην ομάδα μας
  • Γίνε τώρα εκπαιδευτής

 

Μοιραστείτε τις γνώσεις και τις εμπειρίες  σας online

Διδάξτε όσα γνωρίζετε και όσα αγαπάτε, φέρνοντας τους μαθητές σας ένα βήμα πιο κοντά στην επιτυχία και την εξέλιξη.

Είναι στο χέρι μας να αλλάξουμε τον κόσμο προς το καλύτερο!

 

Mε την παρακολούθηση των σεμιναρίων του EpixeiroSeminars, ετοιμαστείτε να αναπτυχθείτε στον επαγγελματικό σας χώρο. Θα έχετε την ευκαιρία να ‘ρθείτε σε επαφή και να συνεργαστείτε με την ομάδα έμπειρων εκπαιδευτών μας που θα  σας πάρουν ένα βήμα πιο κοντά στην ανέλιξη.

Γιατί να διδάξω στο EpixeiroSeminars

Μετατρέψτε την εμπειρία και την γνώση σας σε ευκαιρία για αναγνωρισιμότητα. Δημιουργήστε την δική σας εκπαιδευτική κοινότητα και αυξήστε το εισόδημα σας.

Αδράξτε τα Οφέλη:

  • Κοινότητα Επιχειρώ

Στην οικογένεια Επιχειρώ θα αποτελείται ένα σημαντικό μέλος μιας εκπαιδευτικής κοινότητας που δραστηριοποιείται τόσο online όσο και δια ζώσης. Θα αλληλεπιδράτε με άτομα που διψούν για μάθηση, έμπνευση και για συμβουλές μέσω των μαθημάτων σας και μέσω από εσάς. Δημιουργήστε την δική σας εκπαιδευτική κοινότητα, με τους δικούς σας μαθητές, την δική σας τάξη, όπως εσείς επιθυμείτε, και γίνεται εσείς ο εκπαιδευτής, ο μέντορας και ο σύμβουλος πολλών άλλων ατόμων.

  • Αναγνωρισιμότητα

Γίνεται μέλος του Επιχειρώ και μοιραστείτε τις επαγγελματικές σας γνώσεις, δεξιότητες και εμπειρίες με μια ευρεία επαγγελματική κοινότητα, όπου θα σας προσφέρει μια πλήρη αναγνωρισιμότητα τόσο στο έργο σας όσο και στο προσωπικό σας brand. Αξιοποιήστε  την αναγνωρισιμότητα σας κατάλληλα και επωφεληθείτε στο έπακρο μια προσωπική και επαγγελματική εξέλιξη.

Φόρμα Επικοινωνίας

"*" indicates required fields

Ονοματεπώνυμο*
Accepted file types: pdf, doc, docx, Max. file size: 64 MB.
Layer 1